WindRiders on vuonna 2009 perustettu kitesurffaukseen ja leijahiihtoon erikoistunut yritys. Yrityksemme toimipisteet sijaitsevat Helsingin ja Jyväskylän alueella, joten verkkokaupasta tilattujen tuotteiden nouto onnistuu näistä paikoista. Posti ja Matkahuolto kuljettaa paketit muualle Suomeen. Tule kokemaan kanssamme leijalautailun riemu!

Koulutamme aloittelijoita leijahiihdon/-lautailun pariin turvallisesti ja ammattitaidolla. Kurssit järjestetään pääsääntöisesti Jyväskylän ja Helsingin seudulla, mutta sovittaessa myös muut paikat ovat mahdollisia. Kysy kurssien varaustilannetta ja hintaa osoitteesta webshop(at)windriders.fi. Kursseillamme on maksimissaan 2 oppilasta opettajaa kohden, joten opetus on aina erittäin henkilökohtaista.

WindRiders tuo maahan ja jälleenmyy HQ-Powerkitesin laadukkaita leijoja ja lautoja. HQ-Powerkitesin leijat ovat turvallisia, laadukkaasti valmistettuja sekä käytettävyydeltään huippuluokkaa. HQ:lta löytyy laaja ja kattava mallisto patjaleijoja, jotka soveltuvat täydellisesti talvikäyttöön. Valikoimasta löytyy mallit niin aloittelijoille kuin pidemmälle harrastuksessa ehtineille.

Kesäkäyttöön suosittelemme Airushin pumpattavia leijoja. Airushilta löytyy leijat niin aloittelijoille kuin harrastuksessa pidemmälle päässeille.

 

Tuulettomat päivät taas sujuvat leppoisasti SUP (Stand Up Paddle) laudalla. WindRiders myy Red Paddlen ja Starboardin pumpattavia SUPeja, joiden ehdottomana etuna on kuljetuksen helppous. Eli et tarvitse pakettiautoa tai kattotelineitä harrastaaksi lajia vaan kaikki mitä tarvitse kulkee näppärästi repussa. Kauttamme on myös mahdollista vuokrata SUPeja edullisin hinnoin.