Pyrimme järjestämään leijahiihtokursseja mahdollisuuksien mukaan eripuolilla Suomea. Varmimmat kurssipaikat kuitenkin löytyvät Jyväskylän japääkaupunkiseudun alueelta. Kurssin avulla sinun on mahdollista tutustua leijahiihtoon turvallisesti ja ilman suurta rahallista panostusta. Esitietoa leijahiihdosta ei tarvita eli riittää kun omistat laskettelutsukset tai lumilaudan ja kypärän. Reipas mieli helpottaa asioiden omaksumista, joskaan leijalautailu ei vaadi ylimaallisia kykyjä eli kaikilla on mahdollisuus oppia.

 

Kurssi aloitetaan aina lyhyellä teoriaosuudella, jonka jälkeen opetellaan leijan lennätystä pienellä trainer-leijalla. Tällä harjoitellaan leijan ohjaamista ja hallintaa. Kun treenileijan lennätys on hallinnassa, niin siirrytään suurempaan, tehosäädölliseen leijaan, jolloin leijan antama veto rupeaa tuntumaan. Ja tätä leijakoon kasvattamista jatketaan niin kauan, että veto riittää lumilaudan/suksien (ja tietty leijailijan =)) vetämiseen.

 

WindRiders-leijahiihtokurssilla on maksimissaan kaksi oppilasta per opettaja. Tällä taataan se, että opetus on tehokasta ja riittävän henkilökohtaista.


Leijahiihtokurssit Jyväskylässä 2015
 Varaukset ja tiedustelut sähköpostilla (mika(at)windriders.fi) tai puhelimitse 045-26 27 272.

Leijahiihtokurssit Helsingissä 2015
 Varaukset ja tiedustelut sähköpostilla (olli(at)windriders.fi) tai puhelimitse 040-755 4834.

 

HUOM! WindRiders tekee yhteistyötä Smartumin kanssa, joten leijahiihtokurssit on mahdollista maksaa myös liikunta- ja/tai kulttuuriseteleillä.